Warning: session_set_save_handler(): Cannot change save handler when session is active in /home/customer/www/key4pass.com/public_html/system/library/session.php on line 16
Hitachi Data Systems Certified Expert - Replication solutions implementation

Hitachi Data Systems Certified Expert - Replication solutions implementation (HH0-500)

Benefits of Key4Pass HH0-500 (Hitachi Data Systems Certified Expert - Replication solutions implementation (HH0-500) ) IT Training

HH0-500 certiifcation training modules are the most accepted material in the present era and its entire module is extremely valued by many IT organizations and for HH0-500 Preparation guide experts there is a very huge chance of getting a job in related IT fields. Many candidates attempt for HH0-500 answers guides whereas most of them face the problem of unavailability of quality in training matters. Luckily for all the HH0-500 experts, Key4Pass is now here to help you with your IT certification problems, as we are the best HH0-500 practice tests exam questions training material providing for many vendors. We give latest practice questions for HH0-500 lab certification and because of that, all of our candidates pass HH0-500 certification without any problem. The biggest feature is the regular update of these practice questions, which keeps our candidates' knowledge up to date and ensures their success.

How you can pass HH0-500 with guarantee!

The practice test paper on our Key4Pass that are being offered for passing HH0-500 exam are the main reason for success of most of the applicants who take HH0-500 certifications exam material and successfully clear it. It helps students to study with the powerful and conceptual training material that they see in the exam and because of that it clears up their idea in their minds and make them able to answer all the HH0-500 test questions easily.

Another big cause of the success of our nominees is the interactive learning that is done with our HH0-500 exam materials practice question VCE engine. The VCE format help candidates to prepare like in a real exam environment and that gives self-assurance to those candidates, as they experience the exam environment before actually sitting in the exam. The frequent updates feature, ensure that the candidates' knowledge is up to date and they can prepare for an exam anytime they want, this efficient HH0-500 training material feature is the major cause of the success of our candidates in HH0-500 materials exam question.

Exam Code : HH0-500
Exam Name : Hitachi Data Systems Certified Expert - Replication solutions implementation
Version : Demo
Question: 1
Volume Shadow Copy Service (VSS) coordinates activities of three components to protect mission critical databases, file systems, and application data when used with HiCommand Protection Manager (HPtM) software. What are the three components? (Choose three.)
A. MS Exchange VSS writer.
B. MS Exchange VSS reader.
C. MS Exchange VSS provider.
D. Protection Manager VSS requestor.
E. Raid Manager Shadow Copy provider.
Answer: A,D,E
Question: 2
Which statement is true about HiCommand Tiered Storage Manager?
A. It works as a migration controller.
B. It moves the LDEV number before copying data.
C. Migration using Tiered Storage Manager is disruptive to the continuance of a business.
D. Tiered Storage Manager focuses on short term improvements of a storage system's performance.
Answer: A
Question: 3
A customer wants to use TrueCopy Asynchronous to copy databases to a data center 200km away from the primary site. The applications for these databases have very severe SLAs. Which two factors must be considered? (Choose two.)
A. All data volumes must be controlled by a file system.
B. All data volumes in the target storage unit must be offline.
C. All data volumes in the database must be in the same Consistency Group.
D. All data volumes in the database must be on the same type of RAID to ensure good performance.
Answer: B,C
Question: 4
A customer has implemented a Disaster Recovery solution which involves replicating his data over 100km with TrueCopy Synchronous. Which two describe the customer's reasons for doing this? (Choose two.)
A. There must be an exact copy of the data at all times.
B. The customer needs a cost-effective Disaster Recovery solution.
C. The customer's auditors have dictated this for regulatory reasons.
D. The customer's auditors need exact copies of the data to check consistency.
Answer: A,C
Question: 5
The Hitachi Storage Cluster (HSC) with Windows 2003 uses which method to prevent "Split Brain Syndrome"?
A. majority node sets
B. shared quorum disk
C. extended SAN with multiple quorum disks
D. -quorum parameter for horctakeover
Answer: A
Question: 6
You are working on a Business Continuity plan for one of your customers. The customer states, "This business process is very important for us so we cannot afford any data loss. However we can tolerate three hours to recover." Which two statements correctly reflect the business process requirements? (Choose two.)
A. The business recovery time objective is zero.
B. The business recovery time objective is three hours.
C. The business process recovery point objective is zero.
D. The business process recovery point objective is three hours.
Answer: B,C
Question: 7
Your customer's business critical applications are backed up every night. The backup starts at 7:00 PM and finishes at 7:00 AM the next morning. The RPO and RTO take about two hours. The customer's focus and threat sources have changed making immediate application availability a requirement. When an update to the Business Continuity plan was recently completed, the backup was ruled out as a proper solution. Which solution will satisfy the customer's new requirements?
A. electronic tape vaulting
B. synchronous remote disk copy
C. asynchronous remote disk copy
D. synchronous remote disk copy with extended server clustering
Answer: D
Question: 8
A customer uses ShadowImage to create a copy of an online UNIX database so that it can be mounted and started on another server for testing purposes. Which two should be scripted on the recovery server prior to resynchronizing the ShadowImage pairs to ensure any volume manager changes are reflected on the recovery server after the next ShadowImage suspend? (Choose two.)
A. unmount filesystem(s)
B. deport/export disk group(s)
C. SCSI inquiry to discover device(s)
D. perform fsck on the filesystem(s)
Answer: A,B
Question: 9
A customer has set up an Hitachi Storage Cluster (HSC) for Microsoft Environments called "SQLclus". The name of the Generic Script resource is "hscscript". The name of the resource that is dependent on hscscript is called "MSSQLlun" In which two files do you find the name of the CCI device group? (Choose two.)
A. horcm.conf
B. SQLclus.conf
C. MSSQLlun.conf
D. hscscript.conf
Answer: A,D
Question: 10
An Hitachi Data Systems customer is implementing a TrueCopy Extended Distance solution on an Adaptable Modular Storage (AMS) system. Which configuration is supported?
A. TrueCopy Extended Distance with 20 Consistency Groups.
B. TrueCopy Extended Distance Consistency Group pairs in parallel to TrueCopy Synchronous pairs.
C. TrueCopy Extended Distance Consistency Group with a ShadowImage copy taken from the SVOL.
D. Two or more TrueCopy Extended Distance Consistency Groups defined with opposite copy direction.
Answer: D

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Captcha
  • Vendor: Hitachi 
  • Exam Code: HH0-500
  • Questions & Answers: 114
  • Update Time: 2024-06-24
  • $39.00

Available Options

Tags: hitachi, data, systems, certified, expert, replication, solutions, implementation, hh0-500